Har du laddat ner HomenetSpain appen? Gör det! Då kan du hålla dig uppdaterad med allt nytt som kommer ut på bostadsmarknaden för att inte gå miste om din drömbostad. Du kan själv spara din sökning och få en notis direkt till telefonen när något inom dina kriterier dyker upp. Du hittar appen på Google play och App store och är kostnadsfri!

Vi har nu äntligen lanserat vår applikation som vi nu under en tid arbetat fram för att vi på ett enklare och smidigare sätt ska kunna samarbeta med våra kunder. Främst för att kunden lätt ska kunna komma åt sina sökningar och kunna spara dem tills senare. En annan sak som också är viktig att känna till är att både vår hemsida likväl som app ständigt hålls uppdaterad. För att du som kund alltid ska se aktuella bostäder som finns på marknaden nu och för att få rätt bild av priserna på bostadsmarknaden.

När du hittar en bostad som känns intressant är det också viktigt att få information om läget. Vad finns i närheten, avstånd, eventuella för och nackdelar med bostadens plats osv så är du varmt välkommen att kontakta oss så svarar vi inom kort.

Vi på HomenetSpain är din förlängda arm här på Solkusten, kontakta oss så hjälper vi dig att uppfylla din dröm om Spanien.

Klicka här för att läsa mer om appen