Vi summerar 2023 som ännu ett fantastiskt år och står nu redo att välkomna det kommande året med spännande planer och idéer. Vi på HomenetSpain ser mycket fram emot att fortsätta hjälpa just Dig med ett nytt kapitel och att få vara en del av Din dröm om en bostad i solen.

Vår entusiasm går hand i hand med en stark tro på att NU är rätt tid att agera. Enligt prognoser förväntas bostadspriserna i Spanien öka med 2-5% under 2024, och därefter förväntas en snabbare ökning. Om energipriserna fortsätter att sjunka, tillsammans med internationell inflation och räntor, kan ökningen i bostadspriserna bli ännu högre. Det är en tid av möjligheter och intresset för Spanien från investerare har aldrig varit större. Årligen investerar nu människor från 140 olika nationaliteter i landet och det är en plats lätt att älska.

För många är det inte bara en investering, utan även en livsstilsförändring. Främst här på Costa del Sol finner du ett otroligt brett utbud och platser som passa alla, oavsett ålder, intressen eller nationalitet. Solkusten bjuder in till en livsstil med lång, ljusa dagar, 320 soldagar om året samt en öppen och glad kultur.

Att kombinera en resa till Solkusten med ledighet och bostadsletande blir allt vanligare. Om du överväger att investera i en bostad på Costa del Sol och samtidigt vill njuta av lite D-vitamin under de mörka vintermånaderna, tveka inte att höra av dig till oss på HomenetSpain. Vi är här för att vägleda och hjälpa dig att förverkliga dina bostadsdrömmar. Vänta inte för länge – låt oss tillsammans göra 2024 till ditt år på Costa del Sol!