Homenetspains aktuella kampanjer

Topplistor

  • De bästa lägenheterna i Cabopino mellan € 250-299.000

HomenetSpains gåva vid köp - möbelpaket € 1.000

I denna veckans lista presenterar vi utvalda lägenheter i Cabopino. Listan visar på ett bra urval av vad du kan få i denna prisklass. 
(sökkriterier: minst 2 sovrum, minst 2 badrum, egen terass och strandnära)

Cabopino är en härlig och lite dold pärla på solkusten. Belägen mitt mellan Marbella och Fuengirola. De bästa stränderna och en härlig och unik natur, en av få bevarade kustmiljöerna. Mysig hamn och bra utbud på restauranger, shopping och golf.

  • De bästa lägenheterna i Fuengirola mellan € 275-290.000

HomenetSpains gåva vid köp - möbelpaket € 1.000

I denna veckans lista presenterar vi utvalda lägenheter i Fuengirola. Listan visar på ett bra urval av vad du kan få i denna prisklass. 
(sökkriterier: minst 2 sovrum, minst 2 badrum, egen terass och strandnära)

"Funkan" har en 8 km lång strandpromenad, stort och brett utbud av restauranger, shopping etc etc. Bra förbindelser och närhet till allt.

  • De bästa penthousen i Nueva Andalucia omkring € 500.000

HomenetSpains gåva vid köp - möbelpaket € 1.500

I denna veckans lista presenterar vi härliga penthouse i Nueva Andalucia.

Nuvea Andalucia ligger i Marbella med närhet till Puerto Banus, stranden/havet, golfen, bergen - ja allt! Vad är härligare än ett penthouse med mycket ljus och sol!

  • De bästa lägenheterna under € 150.000 i Torremolinos

HomenetSpains gåva vid köp - möbelpaket € 500

I denna veckans lista presenterar vi några billiga men bra lägenheter i Torremolinos.

Kommunen har rustat upp innerstan och gjort det riktigt bra! Närheten till flygplatsen och stränderna har gjort Torremolinos till en klassiker. Stort utbud av barer och restauranger.

Populära listor

  • Topplista - Nyproduktion -Estepona

HomenetSpains gåva vid köp - möbelpaket € 1.000

Denna vecka har turen kommit till Estepona. Estepona har fortfarande behållit sin andalusiska charm och har kvar den traditionella sydspanska miljön. Det är många bilfria gator och trånga mysiga gränder med vitkalkade hus. Estepona är också känd för sina fina stränder och nära till naturen.

I Estepona finns det nyproducerade komplex i alla prislägen och man får mycket för pengarna.

  • Bästa lägenheterna i Fuengirola under € 250.000

HomenetSpains gåva vid köp - möbelpaket € 750

I denna veckans lista presenterar vi några riktigt fina och prisvärda objekt i gemytliga Fuengirola. Med en 8 km långa strandpromenad, bra kommunikationer, stort utbud av restauranger har Fuengirola blivit väldigt populärt.

Fuengirola är helt enkelt för Dig som vill ha stadens fördelar, brett urval av kulinariska upplevelser, trånga gränder och spansk atmosfär, bra shopping OCH närheten till hav/golf/berg/storstad!

  • Takvåningar i Mijas Costa

HomenetSpains gåva vid köp - möbelpaket € 1.000

Denna veckas lista erbjuder fantastiska och härliga taklägenheter på Mijas Costa! Mijas Costa ligger mellan Fuengirola och Marbella och har faktiskt nära till allt. Härliga stränder, mysiga byar, bergen runt knuten, golf och natur - ja, allt!